MEVA DUAL COMPACT - plynový vařič a grill

MEVA DUAL COMPACT plynový vařič a grill: praktický společník na vaše cesty

Hledáte spolehlivý a praktický plynový vařič, který vám umožní vařit a grilovat kdekoli na cestách? MEVA DUAL COMPACT plynový vařič a grill je tou správnou volbou! Tento kompaktní a lehký vařič váží pouhých 2,5 kg a nabízí dvě plotýnky a možnost grilování, což ho činí ideálním pro převoz v autě nebo na lodi.

Klíčové Vlastnosti

  • Dvě plotýnky a gril: Umožňuje vaření a grilování současně, což zvyšuje jeho univerzálnost.
  • Stabilita a piezo zapalování: Stabilní konstrukce a snadné zapalování díky vestavěnému piezo zapalovači.
  • Kompatibilita: Funguje s běžně dostupnými šroubovacími propan butanovými kartušemi o velikosti 230 g nebo 450 g.

Jak používat MEVA DUAL COMPACT

Před prvním použitím doporučujeme přečíst si návod k použití. Vařič se snadno rozkládá a poloha zavřeno je zajištěna ocelovým klipem, který připomíná dětský kufřík. Uvnitř najdete dvě plotýnky na vaření a jednu na grilování. Připojte hadici, poté kartuši a jste připraveni k vaření. Hadice je opatřena ventilem pro celkové uzavření přívodu plynu.

Vaření a grilování

Zapálení plamene je jednoduché díky piezo zapalovači a regulace plamene je plynulá, což zabraňuje bodovému ohřevu. Pro efektivnější vaření doporučujeme používat závětří. Minimální průměr hrnce pro bezpečné použití je 8–10 cm, maximální průměr hrnce, který jsme testovali, byl 22 cm. Výkon vařiče je dostatečný pro pohodlné vaření a udržování pokrmů v mírném varu.

Grilování na MEVA DUAL COMPACT

Pro grilování stačí na plotýnku položit grilovací podložku, která je pevná a odolná. Grilovali jsme na ní steaky, krůtí maso i buřty a výsledky byly vynikající. Dávejte však pozor na stabilitu grilovací plotýnky, při silnějším zatlačení se může snadno převrátit.

Čištění a údržba

Čištění vařiče je snadné, přeteklé tekutiny se zachytávají do prostoru okolo hořáků. Vařič je vybaven pevným madlem pro snadné přenášení. Pro delší transport doporučujeme hadici odpojit, aby nedošlo k jejímu poškození.

Závěr

MEVA DUAL COMPACT plynový vařič a grill je skvělým řešením pro všechny, kdo hledají praktický a univerzální vařič na své cesty. Navštivte naši prodejnu APMsport, kde vám naši odborníci rádi poradí a pomohou s výběrem.